top of page
Search
  • Writer's pictureElbee Trading

Wintertijd

Dit weekend wordt de klok weer verzet naar de wintertijd. Dat betekent eerder donker en (waarschijnlijk) een snel dalende temperatuur.


Voor het hardlopen is het prima als de temperaturen niet te hoog zijn. Belangrijk is echter wel, om dit hardlopen tijdens de donkere uurtjes veilig te doen! Zorg ervoor dat je nooit onverlicht, en dus ongezien, op pad gaat. Dat je als hardloper de auto of fietser ziet, wil niet automatisch zeggen dat ze jou ook zien. Neem dus altijd het zekere voor het onzekere en zorg ervoor dat je duidelijk zichtbaar bent!

Elbee Trading heeft veiligheid hoog in het vaandel staan, vandaar dat wij voor hardlopers en fietsers verschillende oplossingen bieden. Zo hebben onze LED-hesjes niet alleen lampjes, maar ook reflecterend materiaal. Andere opties zijn de LED-armbandjes (ook met reflecterend materiaal) of de LED-caps. Deze laatste optie is tevens erg fijn tijdens regen of kou, ter bescherming van het hoofd.


Kijk snel in onze webshop voor alle mogelijkheden. Mochten hier vragen of opmerkingen over zijn, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

159 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page